Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Булфото, архивПонастоящем няма решение за затваряне или ограничаване

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Булфото, архивПонастоящем няма решение за затваряне или ограничаване
Коментари Харесай

Няма решение за затваряне или ограничаване на въздушния трафик между Русия и Турция

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Булфото, списък

Понастоящем няма решение за затваряне или ограничение на въздушното придвижване сред Руската федерация и Турция. Това заяви пред ТАСС източник, непосредствен до членовете на оперативния щаб. По думите му през днешния ден не е планувано съвещание на оперативния щаб за битка с ковид по този въпрос нито на цялостен работен ден, нито задочно.

" В момента няма решение за затваряне или понижаване на полетната стратегия до Турция. Заседанието на оперативния щаб на цялостен работен ден или задочно не е планувано за през днешния ден ", сподели той.

Друг източник, непосредствен до централата, удостовери пред ТАСС, че няма решение. " Решението към момента не е взето ", сподели събеседникът на организацията.

По-рано шефът на Роспотребнадзор Анна Попова предизвести за внезапно повишаване на честотата на коронавирусна зараза в Турция през последните години. Според нея „ единствено за няколко седмици “ заболеваемостта в страната се е нараснала 3,5-4 пъти. Тя също по този начин означи, че множеството от новите варианти ковид навлизат в Русия от Турция. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР